Javascript is required

Noored advokaadid hindavad võimalust töötada rahvusvaheliselt

Eesti Advokatuur
Pressiteade
13.09.2019

Noored advokaadid hindavad võimalust töötada rahvusvaheliselt

Eile, 12. septembril toimus Tallinnas kolmsada noort advokaati kokkutoonud konverents “Advokaadikutse tulevik”, kus arutati valdkonna ekspertidega advokaadi elukutse rahvusvahelisemaks muutumisest ja põlvkondade koostööst.

Eesti Advokatuuri 100. aastapäevale pühendatud konverentsil ärgitati noori kaasa mõtlema just noorema põlvkonna advokaatide jaoks olulistel teemadel.

“Üheks olulisemaks ja järjest suurema mõjuga teemaks on rahvusvahelise õiguse tundmise roll Eesti advokaadi töös. Nii ettevõtjad kui riigiametnikud pöörduvad üha sagedamini advokaatide poole küsimustega, mis ületavad riikide piire, ning seega tuleb neile anda ka nõu, mis suudab arvesse võtta teiste maade õigusruumi,” sõnas Eesti Advokatuuri esimees Jaanus Tehver.

“Noorte advokaatide tugevuseks on kindlasti nende tahe maailma näha, täiendada end õigusalaselt erinevates ülikoolides. Kes on huvitatud oma karjääri jooksul reisimisest, siis advokaadi elukutse võimaldab seda tänapäeval kindlasti rohkem kui kümme aastat tagasi,” lisas Tehver.

Noored advokaadid kutsuvad üles ka arutlema erinevate põlvkondade koostöö üle. “Kaasaegses advokaadibüroos on koos mitu erinevat põlvkonda advokaate. Bürood, kes oskavad iga põlvkonna tugevused enda kasuks pöörata, on pikas perspektiivis kõige edukamad,” ütles Eesti Noorte Advokaatide Ühingu juhatuse liige Madis Reppo

 

Noore advokaadi sõnul on noorte jaoks advokaadielukutse endiselt atraktiivne valik. “Tänapäeval ei ole advokaadi töö enam pelgalt klassikaline kontoritöö, vaid võimalusi end teostada on mitmekesiselt” rääkis Reppo noorte soovist end advokaadina teostada.

Eesti Advokatuuri 100. aastapäevale pühendatud konverents “Advokaadikutse tulevik” toimus Swissotelis Tallinnas 12. septembril ning osales üle kolmesaja noore advokaadi ja õiguseksperdi. Konverentsi korraldas Eesti Advokatuur koostöös Eesti Noorte Advokaatide Ühinguga.

Lisainfo: https://advokatuur.ee

Fotol: Eesti Advokatuuri esimees Jaanus Tehver

Fotode autor: Raul Mee

 

Lugupidamisega

Emilie Toomela-Kärson

Akkadian

Tel +372 58145058

Skype emilietoomela