Javascript is required

Eesti Advokatuuri korvpallivõistkond saavutas 3. koha rahvusvahelisel turniiril Vilniuses

5-6. detsembril toimus Vilniuse Šarunas Marciulionise korvpalliakadeemias juba kümnendat korda rahvusvaheline advokaatide korvpalliturniir, millest võtsid osa 16 meeskonda, sh Türgist, Poolast, Eestist, Lätist ja Leedust.

Tegemist on korvpalliturniiriga, mis on lahutamatu osa õigusnädala kavast, mille organiseerijateks spordiklubi ADVOCO koostöös Leedu Advokatuuriga. Turniiri loojateks on Leedu Advokatuuri endine pikaajaline esimees Rimas Andrikis ning spordiklubi ADVOCO asutaja Gytis Gaurilčikas.

Seekord läks võit Leedu Advokatuuri korvpallimeeskonnale ADVOCO, teise koha saavutas advokaadibüroo Motieka ja Audzevičius meeskond ning kolmandaks tuli Eesti Advokatuuri meeskond. Eesti Advokatuuri meeskonnas mängisid Kristjan Mägi, Janar Urres, Raiko Lipstok, Indrek Kangur, Toomas Mälberg, Paavo Koch ja Kristo Teder. Parima mängija tiitli pälvis Mindaugas Badar.

Järgmisel aastal võtavad turniirist osa ka Prantsuse, Kreeka ja Iisraeli advokaatide korvpallimeeskonnad. Turniir nimetatakse ümber Euroopa advokaatide korvpalli meistrivõistlusteks.