Javascript is required

CCBE esindajad Tallinnas

 

4.-5. juulini 2022 toimus Tallinnas kaks CCBE (The Council of Bars and Law Societies of Europe) kohtumist. 4. juulil pidas CCBE rahanduskomitee poolaasta koosolekut ja 5. juulil kohtusid CCBE presidentuuri liikmed ja kantsler Balti riikide advokatuuride juhtidega. 5. juuli kohtumisel käsitleti aktuaalseid teemasid nagu kliendisaladuse kaitse, advokaadikutse atraktiivsus ja riigi õigusabi jätkusuutlikus. CCBE esindajad selgitasid, millist tuge on neil võimalik neis küsimustes pakkuda. Kohtumise suur väärtus seisnes ühisosa leidmises, sarnastele väljakutsetele erinevate vaatenurkade ja lahenduste jagamises ning teadmises, et meil on laiapõhjaline Euroopa kolleegide ja sellise maineka organisatsiooni nagu CCBE toetus. 

 

CCBE presidentuuri ja Balti advokatuuride juhtide kohtumisel osalesid:

CCBE presidentuuri liikmed James MacGuill, president; Panagiotis Perakis esimene asepresident; Pierre-Dominique Schupp, teine asepresident; Thierry Wickers kolmas asepresident ja Simone Cuomo kantsler.

Leedu advokatuuri esindajad Mindaugas Kukaitis, esimees; Leedu endine advokatuuri esimees, aukohtu liige ja CCBE rahanduskomitee liige Ignas Vegele ja kantsler Paulius Griciunas.

Läti advokatuuri esindajad Jānis Rozenbergs, esimees ja Ivars Grunte, juhatuse liige ja CCBE Läti delegatsiooni  juht.

Eesti advokatuuri esindajad Imbi Jürgen, esimees; Peeter Kutman, aseesimees; Leen Eenpalu, kantsler.