Javascript is required

Algas õigusteaduskonna ja advokatuuri Vikipeedia konkurss “Eesti Advokatuur 100”

Tartu Ülikooli õigusteaduskond ja Eesti Advokatuur algatasid vikiartiklite konkursi “Eesti Advokatuur 100”, et tähistada advokatuuri 100. aastapäeva ja täiendada Vikipeediat õigusalaste artiklitega. “Eesti Advokatuur 100” on advokatuuri ja Tartu Ülikooli Miljon+ koostööprojekti teine etapp.

“Eelmisel aastal laekus Eesti Vabariigi 100. aastapäeva auks korraldatud konkursile palju väga häid artikleid, mille seast parimate valimine oli keeruline ülesanne. Mitmetel teemadel on aga veel kirjutamata ning ka miljoni artiklini on jupp maad minna. Loodame taaskord aktiivset osavõttu!” avaldas ootusi konkursile Eesti Advokatuuri esimees Hannes Vallikivi.

Konkurss toimub 1. märtsist 1. augustini 2019 Vikipeedia keskkonnas. Osaleda saavad Tartu Ülikooli õigusteaduskonna üliõpilased ja õppejõud ning Eesti Advokatuuri liikmed.

Parimate artiklite kirjutajaid premeeritakse rahaliste auhindadega. Preemiafond on 1000 eurot, mis antakse välja Eesti Advokatuuri juubelikonverentsil 20. septembril.

Artiklikonkursil osalemiseks tuleb:

Projekti Miljon+ koolitajad pakuvad kirjutajatele soovi korral tuge. Konkursiga seotud küsimusi saab saata Triin Vakkerile (triin.vakker@ut.ee) või esitada vikilehekülje arutelus.

Vikipeedia konkurss “Eesti Advokatuur 100” on üks etapp laiemast kampaaniast Miljon+, mille eesmärk on katta kõik teemavaldkonnad kvaliteetsete eestikeelsete vikiartiklitega ja kiirendada Eesti Vikipeedia jõudmist miljoni artiklini. Tegemist on järjekorras kolmanda õigusteemaliste vikiartiklite konkursiga. Tutvu ka eelmiste konkursside “Eesti õigus” ja “Eesti notariaat 25″ raames kirjutatud artiklitega.