Javascript is required

Advokatuur tänas vandeadvokaate töö eest kutsesobivuskomisjonis

13. juunil andsid vandeadvokaadid Urmas Ustav, Toomas Tamme, Toomas Taube ja Alice Salumets teatepulga üle uutele kutsesobivuskomisjoni liikmetele.



???? Sügav kummardus vandeadvokaat Urmas Ustavile Lextalist, kes alustas tööd kutsesobivuskomisjonis siis, kui advokatuuri noorim liige oli saamas 3-aastaseks ehk 20 aastat tagasi!

???? Sügav kummardus vandeadvokaat Toomas Tammele LINKLaw st, kes alustas tööd kutsekomisjonis siis, kui advokatuuri noorim liige läks esimesse klassi ehk 16 aastat tagasi!

???? Sügav kummardus vandeadvokaat Toomas Taubele Wallessist, kes alustas tööd kutsekomisjonis siis, kui advokatuuri noorim liige lõpetas algkooli ehk 14 aastat tagasi!

???? Sügav kummardus vandeadvokaat Alice Salumetsale Rödl & Partnerist, kes alustas tööd kutsekomisjonis siis, kui advokatuuri noorim liige lõpetas gümnaasiumi ehk 5 aastat tagasi!

Lisaks advokatuuri sümboolikaga ehitud tänule sai igaüks kaasa selle aastakäigu ???? (viinamarjadest tehtud toote), mil oma karjääri advokatuuri kutsesobivuskomisjonis alustas. ❤️

 

Advokatuuri esimees Jaanus Tehver tänamas vandeadvokaat Urmas Ustavit

 

Advokatuuri esimees Jaanus Tehver tänamas vandeadvokaat Toomas Tammet

 

Advokatuuri esimees Jaanus Tehver tänamas vandeadvokaat Toomas Taubet

 

Advokatuuri esimees Jaanus Tehver tänamas vandeadvokaat Alice Salumetsa