Javascript is required

Advokatuur osales 05.oktoobril Tartu Ülikooli õigusteaduskonna karjäärimessil

05.10 osales Eesti Advokatuur TÜ õigusteaduskonna karjäärimessil, kus kutseühendust esindasid esimees Imbi Jürgen, ENAÜ esindaja Georg Kuusik ning kantseleist kantsler Leen Eenpalu ja koolitusassistent Ivika Viil. Huvilistele anti ülevaade organisatsiooni rollist advokaatide kutseorganisatsioonina, samuti said julgemad kätt ja teadmisi proovida lühikest advokaadieksami näidistesti proovides. 
 
Karjäärimessil oli väljas mitmed advokaadibürood oma väljapanekutega – RASK, WALLESS, Eversheds Sutherland Ots&Co, PricewaterhouseCoopers Legal, NJORD, EllexRaidla, TRINITi, COBALT, TGS Baltic, SORAINEN. 
 
Karjäärimessiga alustati 2019. aastal, kuid vahepealsed aastad jäid pandeemia tõttu vahele ning sel aastal toimus mess teist korda. Karjäärimess on plaanis muuta traditsiooniks ning järgnevaid osalemisi silmas pidades kutsume järgmiseks karjäärimessiks üles väiksemaid advokaadibüroosid tegema väiksemate advokaadibüroode ühisboksi, et ka nemad oleksid tööandjatena messil esindatud. See võimaldab messil osalemise kulusid ka ühiselt jagada.